Připravili jsme pro Vás fotogalerii restaurace

Připravili jsme pro Vás fotogalerii restaurace

Fotogalerie

  • Foto 0
  • Foto 4
  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
  • Foto 8
  • Foto 5
  • Foto 6
  • Foto 7
  • Foto 9
  • Foto 10
  • Foto 0

Kapr po židovsku

250 g kapra
sůl
rybí koření
cibule
česnek
bílé víno

Postup:
Kapra osolíme, okořeníme a dáme péct. Ke konci přidáme cibuli a česnek a zastříkneme bílým vínem. Podáváme s citronem.

Přílohy:
Brambor, chléb

Podáváme s bílým vínem


Candát s česnekovým máslem.

200g filetovaného candáta

sůl, rybí koření, máslo, česnek

Upečeného candáta jemně polejeme

rozpuštěným máslem s rozmačkaným česnekem.

Pokrm podáváme s bramborem.

Doporučujeme bílé víno


DOBROU CHUŤ