Jídelní lístek

Dětská jídla

Bezmasá jídla

Drůbež

Vepřové maso

Speciality podniku

Kapr

Kapří filet

Dravé sladkovodní ryby

Rybí mísy

Saláty

Přílohy

Deserty, poháry

Kapr po židovsku

250 g kapra
sůl
rybí koření
cibule
česnek
bílé víno

Postup:
Kapra osolíme, okořeníme a dáme péct. Ke konci přidáme cibuli a česnek a zastříkneme bílým vínem. Podáváme s citronem.

Přílohy:
Brambor, chléb

Podáváme s bílým vínem


Candát s česnekovým máslem.

200g filetovaného candáta

sůl, rybí koření, máslo, česnek

Upečeného candáta jemně polejeme

rozpuštěným máslem s rozmačkaným česnekem.

Pokrm podáváme s bramborem.

Doporučujeme bílé víno


DOBROU CHUŤ