Vaše rezervace přijímáme na těchto kontaktech

Rožmberská bašta:

Tel: +420 728 777 068, ubytování tel. +420 731 175 911

E-mail: info@rozmberska-basta.cz

 

Ubytování Třeboň - více informací >>

Kapr po židovsku

250 g kapra
sůl
rybí koření
cibule
česnek
bílé víno

Postup:
Kapra osolíme, okořeníme a dáme péct. Ke konci přidáme cibuli a česnek a zastříkneme bílým vínem. Podáváme s citronem.

Přílohy:
Brambor, chléb

Podáváme s bílým vínem


Candát s česnekovým máslem.

200g filetovaného candáta

sůl, rybí koření, máslo, česnek

Upečeného candáta jemně polejeme

rozpuštěným máslem s rozmačkaným česnekem.

Pokrm podáváme s bramborem.

Doporučujeme bílé víno


DOBROU CHUŤ